En träningsform jag älskar.

Vi träffades en kväll i oktober. Länge hade vi gått och spanat på varandra. Via internet hade jag försökt ta reda på så mycket som möjligt om dig. Till dagen vi skulle träffas hade jag gått och köpt helt nya kläder som jag i smyg provat hemma. Lite nervös, det var jag inför vårt möte. Alla mina kompisar var inte jättepeppade på att vi skulle träffas. ”Ska du verkligen ge dig in i det där” var en inte helt ovanlig kommentar. Men jag hade bestämt mig för att ge det en chans. Man måste liksom pröva innan man dömmer var min tes och hur fel kunde det bli? I värsta fall var det bara att avbryta och sikta in sig på något annat.

Det var inte kärlek vid första ögonkastet, det var det inte. Men frisim – jag har verkligen kommit att älska dig. Inte alla dagar, det ska erkännas. Du liksom jag har dina sidor men för det mesta kommer vi väldigt, väldigt bra överens.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.