20k

För första gången i år har 20-kilometers gränsen spräckts! Det skulle egentligen bara blivit 19,3 men det är svårt att springa exakt som schemat säger. Hade inga förhoppningar om att det skulle gå vidare raskt idag. Benen hade en känsla av en rysk kulstötare hade suttit på dem under natten. Eller som om en ångvält hade rullats över dem ett par gånger för att sedan parkera ovan. Eller som om ett jättestort bowlingklot bestämt sig för att mina ben var det ultimata stället att hänga på. Eller som om en blåval hade strandat – precis på mina ben. Eller som att en jättegrävmaskin fått soppatorsk på mina ben. Dem var kändes kort sagt inte så pigga. Så inga förhoppningar.

Kutade den numera klassiska söndagsrundan. Upp till Ursvik och milen. Men eftersom det blir lite kort och jag vill ha lite mer av Lidingö-känsla i träningen gick jag på Ursvik Extreme i slutet och samtidigt beta lite höjdmeter. Rätt nöjd att hålla 5:30-tempo över 20k pga detta.

Totalt en ny rekordvecka för egen del. 63 kilometrar löpning. Trivsamt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.