Jag hatar hundar.

Ok. Jag erkänner. Det kanske är lite Aftonbladet över rubriken, det kanske det är. Men det är inte för att sälja lösnummer utan för att sätta fokus på det oerhört viktiga området hundar i löpspåret. För det är bara där jag inte gillar hundar. Och det är egentligen inte så mycket hundar generellt utan lösa hundar specifikt som jag hatar.

Inte för att jag är rädd för hundar. Inte i Sverige i alla fall. De flesta är säkert snälla även om det inte är helt omöjligt att en hund skulle vilja smaka på mina smaskiga vader. Så Fido är säkert en jättesnäll hund som bara vill hälsa eller leka men när jag är ute och springer på ställen där det väldigt klart och tydligt står att hundar ska hållas kopplade så är liksom inte jag så mycket i leka med din hund-mode. Hade jag varit det så hade jag haft en pinne med mig. Eller en tennisboll. Har jag det? Väldigt sällan. För att vara helt ärlig så tror jag aldrig att jag har haft det. Haft med mig en pinne bara så där alltså.

Och jag är med på att om man ger sig ut i skogen så kan man inte räkna med att hundar hålls i koppel, även om det är lag på det (typ). Men i stan. Eller i elljusspåret.

Och ja, det är förstås helt meningslöst att skälla (pun intended) på hundarna. Ni kan ju inte läsa även om det verkar så på den här bilden. Så det här vänder sig till hundägarna. Vi kopplar hundarna i löpspåret nu va? Deal? Deal.

7 Comments

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.