Hur vattentåligt är Lifeproof Fre?

Det är en fråga man kan ställa sig. Eftersom min iPhone är mitt primära hålla-reda-på-träningar-verktyg så är den med om både ett och annat så att säga. Till min iPhone 4/4S hade jag en Selabox från Krusell som förvisso löst uppgiften galant men som inte är helt hundra när det kommer till vattenskydd. Och eftersom jag ska plaska runt en del både i sommar men också förhoppningsvis framöver så ville jag ha något mer rejält – enter Lifeproof!

Det finns två varianter att välja på till iPhone 5S. Nüüd och Fre. Nuud är hardcore-varianten som använder någon form av inkapslingsteknik och alltså inte har ett skydd för själva skärmen utan den försluter runt om. Kändes läskigt. Tog den mer traditionella varianten med skärmskydd – Fre.

Men innan jag vågar bada med den (och efter rekommendation från Lifeproof) så testade jag vattentätheten på skalet igår. De rekommenderar 30 min men jag glömde bort den så den fick ligga i lite över två timmar istället.

Resultatet? Klicka på videon och se!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.