Kompressions-Johannes.

Jag vill ofta se mig som en person som står emot reklam. Som inte låter mig påverkas av trender. Jag vill tro det. Har man träffat mig någon gång så vet man att det oftast går sådär. Det är lätt att haka på trender. Men en trend som jag har stått emot är kompressionstrenden. Jag har svårt att tro att det gör någon skillnad att ha strumpor som primärt är designade för människor som så att säga inte längre fokuserar på att springa milen på under 45 utan snarare fokuserar mer på att inte bryta lårbenshalsen och fundera på vilket av alla barnbarn det är som har födelsedags härnäst. Inte för att jag inte brukar fundera på födelsedagar alltså men kompressionskläder är förknippat med just det. Gamla människor. Eller möjligtvis något man får av Lufthansa på längre flygningar.

Och jag ska inte säga att det påverkade egentligen men det gjorde det. Att Petra Månström pratade om det i sin podd. Och det är ju det här med att hänga på trender. Så jag köpte ett par. Blev jag snabbare? Inte ett skit.

Jäkla skit.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.