Inte-rvall

Enligt konstens alla regler och det träningsschema jag följer skulle jag springa intervaller idag. Eller intervaller efter en uppvärmningsrunda på 8km. Men eftersom jag varit krasslig så hoppade jag över det eller ja, jag sprang nästan snabbare i vilofasen av intervallerna än själva intervallen. Men man ska hedra sin kropp. Genom att bara ta det lugnt då alltså.

Det här med sjukdom är ett gissel annars. Sprang två rundor förra veckan. Sen krasslade jag ihop. Inte sjuk som i akut sjuk och måste ligga hemma och titta på dåliga såpor utan mer allmänt kass i halsen. Och då har jag lärt mig att man inte ska träna. Så då har jag inte gjort det. Hoppas på bättre lycka den här veckan. Det där Öloppet börjar närma sig.

Skärmavbild 2014-07-01 kl. 21.59.14

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.