• Home
  • /
  • Löpning
  • /
  • Jag hade ont i halsen, skorna var på tvätt och höften kändes stel.

Jag hade ont i halsen, skorna var på tvätt och höften kändes stel.

Söndagar är sällan att betrakta som en festens dag och gårdagen var inget undantag så att säga. Och jag hade bestämt mig för att vara duktig och träna och vaknade inte jättesent i alla fall. Men sängen var skön och ute regnade det. Jag hade nog lite, lite ont i halsen också. Och jag borde verkligen ha tvättat skorna. Och höften var, om jag kände efter riktigt, riktigt noga inte heller helt hundra. Och sen började vi städa. Och sen skulle det lagas mat. Och tittas på serier. Vi kan väl säga att jag sköt lite på träningen eller att jag snarare inte alls ville träna. Sedan kom den som en liten för hårt skojslag i magen av en kompis som man egentligen inte alls gillar, insikten om att jag hade ett träningspass kvar på GymPact. Det skulle alltså kosta mig 326,83 kronor att inte träna. Det är aldrig värt det. Mitt barndomsjag hade hatat mig. 326,83 kronor i bugg liksom.

Så det var bara att snöra på sig skorna. Sket i att få rapporter om hur jag sprang eller något. Lät den stackars kroppen bestämma. Lite mer än 6 km i 05.31-tempo. Och ja, kanske kanske överdrev jag en del saker innan.

Jag hat-älskar GymPact idag.

2 Comments

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.