Spin to win.

Eftersom Elixia lätt blir överbefolkat på lördagar beslutade vi oss för att i helgen åka till Linköping. Rykten om ett enskilt spinningpass lockade oss. Så igår drog vi ner. Med siktet inställt på det här spinningpasset. Uppladdningen kunde inte varit bättre. Rikliga mängder rödvin och kött kvällen innan är alltid en uppladdning värdig världsmästare.

Så idag körde vi. 45 minuter. Tre personer. En instruktör. Ni ser resultatet ovan. Och jag vill säga att kameran ljuger i det här fallet. Det ser ut som om jag står och trampar bakåt ett par gånger. Det gör jag inte. Jag vet vilket håll man cyklar åt.

Edit: Jag har fått klagomål på att jag inte hyllat instruktören tillräckligt. Tack Veronica. Det var fantastiskt. Med din energi och vilja fick du oss att ta ut det extra. Dina ord ven genom luften likt piskrapp som träffade våra lata ryggar. Genom din insats kommer vi alla leva ett par dagar extra. Så tack.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.