Få betalt när du tränar.

Jag skrev tidigare i somras om GymPact. Ett program som ger dig pengar för att du är duktig och tränar. Låter för bra för att vara sant? Nä. Det är sant. I åtta veckor har jag testat GymPact. Och jag ska erkänna att jag körde fegisvarianten i början. Tre gånger i veckan och fem dollar om jag missade en träning. Lite som att testa att hoppa från bryggan innan man så att säga steppar bredbent upp och stajlar från tian. Nu är jag inte på tian på GymPact riktigt än men i alla fall på tre metersvikten och nu betalar jag 20 dollar per missad träning. Inte för att det har hänt än men teoretiskt sett alltså. Men det var inte det här att vi ska betala en massa pengar vi skulle prata om nej utan att man får pengar när man faktiskt tränar.

Och har jag då fått några pengar? Japp. 15.11 dollar för att vara exakt. Det är i dagens växelkurs 98 kronor. Vilket känns så där. Det räcker knappt till ett par löpstrumpor. Men. Det är inte pengarna man får som är grejen med GymPact även om det är en väldigt trevlig bonus. Det är pengarna man potentiellt kan förlora. Okej att 20 dollar inte är en gigantisk summa men gånger tre så svider det lite på en vecka. Det gör att i alla fall jag verkligen har sett till att träna tre gånger per vecka. Inte för att jag vill ha pengar utan för att jag inte vill förlora pengar. Kan räkna upp minst fyra tillfällen då jag verkligen velat skippa träningen men gett mig ut ändå tackvare GymPact.

Nackdelarna då? Det finns egentligen två och det är att inga svenska gym finns med. Du måste lägga till det själv. Det är i och för sig en relativt enkel process men det är ändå en process. Den andra är att man fokuserar sin träning på aktiviteter som ger resultat på GymPact vilket uteslutande handlar om konditionsträning eller något som har med ett gym och göra. Spela tennis kan du inte göra som exempel. Den här problematiken går att lösa med att du har ett Jawbone UP-armband men har man inte det är man körd på dylika aktiviteter.

Tycker jag ändå du ska skaffa GymPact inför din ny start i höst? Utan tvekan. Det ÄR en motivator.

Ladda ner GymPact.

3 Comments

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.