Free your feet and the rest will follow.

För ett tag sedan slog jag till och köpte ett par Vibram FiveFingers KSO. Min kompis Mårten pratade sig varm över dessa på en lunch för ett tag sedan. Jag har sett vår hovleverantör av events på jobbet, Linnea, kuta runt i ett par på Instagram. Jag var helt enkelt tvungen. Men jag har varit lite harig. I Stockholm har jag inte haft något riktigt bra ställe att testa dem på. I Göteborg vet jag ett par ställen jag skulle kunna springa på men att göra det är ett projekt. Nu är jag hemma hos mamma och pappa över helgen. Att dom bor nära skogen är en underdrift.

En tur ut mot Klevmarken blev det idag. Jättekort för att vänja fötterna och testa på. För att verkligen ta det lugnt och känna in så tog jag med mig min fejk GoPro. Även denna en ny bekantskap. Inköpt på eBay för 39 dollar så man kan väl säga att förväntningarna var ganska lågt inställda från mitt håll. Hur det blev?

One Comment

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.