Varför?

Du har antagligen hittat hit för att du är en av de närmast sörjande. Eller så är vi kompisar på ett socialt nätverk och du undrar vad fan den där Johannes har tagit sig för. Ny domän. Tror han är träningsbloggare helt plötsligt.

Ledsen att göra dig besviken. Det här är förvisso en träningsblogg men den riktar sig primärt inte till dig. Den är ett rakt igenom egoistiskt projekt vars enda syfte är att ge mig en morot efter att ha tränat. (Bildligt talat för det mesta men inte omöjligt även bokstavligt om någon hugad morotsleverantör vill sponsra mig.) Du som tittat in här vet nog att jag har en förkärlek till det digitala. Mitt rationella jag har därför insett att om jag måste skriva om att jag tränar så kommer jag träna. Och när jag väl tränar vill jag träna mer för att ha något att skriva om. Ni hänger med fortfarande? Bra.

För i ärlighetens namn har det ju varit både lite så och lite si med träningen det senaste 1,5 åren. Det började gå utför och ni vet hur det är. Man gillar mat, börjar veckopendla till Stockholm. Rätt var det är så sitter man där och är lite lagom lönnfet. Not så länge till.

Så dags att komma igen.

2 Comments

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.