Kom igen Johannes!

Naken träning.

Det är påsk. Det är tid för reflektion. Så låt oss en stund reflektera över människosläktet. Låt oss ta vår utgångspunkt i hur man hamnar på den här bloggen. Låt oss sitta ned och titta över hur vårt beteende på internetet egentligen ser ut. I alla fall de senaste 90 dagarna för det är så långt det allsmäktiga Googles historik sträcker sig.

Ty bland alla sökord man kan tänkas söka på så har inte mindre än 6 personer hamnat på bloggen genom att söka på naken träning. Man hamnar oftast här.

Den inte helt oväntade sökningen utan kalsonger har renderat i att inte mindre än 104 antaligen gravt förvirrade internetbesökare har landat på den relativt sett berömda kalsong-sviten som den har kommit att kallas.

I den lite mer oväntade häraden hittar vi jag kommando knife som jag tror har att göra med en felstavning av jagdkommando knife. De grabbarna lär ju bli rätt besvikna när de hamnar på den här icke-kommando knife-siten!

2 (två) har sökt på rumpa wikipedia och blivit så lockade av något på den här sidan att de övergett alla planer på Wikipdia och klickat in sig här. (Det ställer onekligen en del frågor. Visste de inte var rumpan sitter? Ville de veta mer om anatomin i en rumpa? Tusen frågor – noll svar.)

Till sist. Mina två personliga favoriter. Den första – duschar på nätet har lockat en besökare. Jag känner mig nästan förpliktigad att skriva att det inte går att duscha via internet. Man blir inte ren. Nummer två – hur gör man bål. Jag vet inte heller. Det går bra att maila mig om det.

Exit mobile version