Kom igen Johannes!

”Och här står jag nu. Utan kalsonger.”

Om ni använder underkläder, vilket jag såklart hoppas att ni gör, så känner ni också till att om man använder dem så slits dem. Det är enkel logik. Normalt sett fungerar de flesta prylar på samma sätt. Man använder dem, de slits och man slänger dem. Ibland blir prylarna lite för slitna men man använder dem ändå. Man har en historia ihop och vill inte skiljas. Men ibland måste man förnya sig.

När man tagit det beslutet är det inte helt omöjligt att man använder sig av en nätbutik. Det är poppis och man har läst i Aftonbladet att näthandel är the grej.

Må hända kanske man klickar sig in på Sportamore för att man aldrig har handlat därifrån och de råkar ha bra kalsonger i lager. Må hända.

Man beställer och allt är frid och fröjd. Men kalsongerna kommer aldrig. Och så efter lite för lång tid får man det här mailet från Oskar på kundtjänst.

Hej.
Det som inte får hända har tyvärr hänt.
Vi ser att du har lagt en beställning under måndagen den 25:e maj. Vi upplevde under denna dagen ett extremt högt beställningstryck vilket har medfört en liten försening i packningen av din order. Vi ber verkligen om ursäkt för detta, din beställning kommer skickas så snabbt det bara går.
Hoppas du kan förlåta oss.
Funderar du på någonting så ring oss gärna på 08-50007500, just nu är vi extra snälla och medgörliga.Hälsningar
Oskar Sjöberg, Kundtjänstchef på Sportamore.
Man gillar direkt Oskar! Det är personligt, det är ärligt och det är härlig. Så man svarar. Och man är som man är.

Oskar.

Jag uppskattar ditt mail, verkligen men…
…som du säkert kan se i ert fancy beställningssystem så har jag beställt kalsonger.
Och här står jag nu.
Utan kalsonger. En fredag dessutom.
Det är för att uttrycka det milt, inte populärt. Folk har skrattat. Pekat. Och jag är rädd att det kommer bli sjukt dålig stämning på fredagsfikan idag. Så jag ska fundera över helgen på om jag kan förlåta er eller inte.
Nakna hälsningar
När man då får ett sådant här svar av kundtjänst kan man inte annat än älska Sportamore.
Hej Johannes!Tack för ditt mail.Mycket riktigt kan jag se din kalsongbeställning, och ber återigen om ursäkt för att du måste gå barbacka. Jag vet av egen erfarenhet hur jobbigt det är att stå kalsonglös en svettig fredagseftermiddag när det vankas efter jobbet-öl med kollegorna. Tyvärr kan jag inte hjälpa dig ikväll, men jag vill ändå ge dig en rabattkod på 25% som plåster på såren.
Givetvis drar jag även av 10% av den befintliga ordern.Ha nu en fin helg, kalsonglös eller inte.

Bästa hälsningar,
Gustaf på Sportamore

 

Precis såhär ska kundtjänst vara.

 

Vad som hände sen? Jag fick kalsonger.

Exit mobile version