Kom igen Johannes!

En introduktion.

Så del ett av uppochhoppa.se-träningsbloggsutmaning – alla delar kan läsas här.

En introduktion till min träningsblogg.

Få blir antaligen förvånade över att mitt namn är Johannes. Det återspeglas relativt kraftigt på den här bloggen som alltså heter Kom Igen Johannes om nu någon av en händelse skulle ha missat den. Bloggen har hängt runt i strax över 2 år. Mer eller mindre sporadiskt ska tilläggas. Jag har tränat mer än jag har bloggat ska väl också tilläggas och det får väl ändå ses som positivt.

Bloggen skapades enkom som en belöning till mig. Jag gillar det digitala och brukade ogilla träning. Så för att få leka med det digitala så skapade jag en blogg som jag kunde leka med efter jag hade tränat. Jag tränade för att kunna skriva om det så att säga. Blogg/hemsida har jag haft i en eller annan form sedan 1997. Den här bloggen har också blivit mer av en playground än min andra primära blogg, den bloggen är en av Sveriges största HR- & Ledarskapsbloggar och man kan inte lika lätt byta teman, leka med plugins och ha en lite bitsk ton och svinga friskt på den bloggen. Men det kan jag här. I like it.

Jag som bloggar då? Jag är en lagom korpulent herre som arbetar med HR & sociala medier på det kanske icke helt okända företaget Spotify. Tränar gör jag 5-6 gånger/vecka och för det mesta är det löpning & simning som står på schemat. Min bakgrund är att jag länge jobbade som skidlärare och därför rörde mig hysteriskt mycket och således kunde dricka hysteriska mängder öl och äta chips varje dag utan att det syntes på min kropp så att säga. Men efter att ha hamnat i 9-5 världen med ett stilla sittande kontorsjobb var det tydligen inte en hållbar modell… Så 2013 tog jag tag i det. Eller tog tag och tog tag. Jag började träna relativt regelbundet. Och som sagt, ibland har jag tränat mer än jag har bloggat men det har aldrig varit tvärtom.

Ska vi säga så som ett första inlägg?

 

Exit mobile version