Kom igen Johannes!

You got to fight for the right to plaska.

Så började en simträning och kom aldrig åter.

Jag har alltså gett mig in på att vara med i något som kallas ”träningsgrupp”. Föga förvånande är det är en grupp man tränar i. Jag var inte riktigt säker på om jag tagit mig vatten över huvudet (pun intended) innan igår eller inte. För i ärlighetens namn har jag mest bara plaskat runt lite på må få innan. Eller så har det känts. Nu simmar jag med proffs som Tommy, Sofia, Maria och andra pro:s. Och så jag då.

Att jag dessutom låtit simningen stå undan för löpträning sedan i mitten av juli gör kanske inte saken så väldigt mycket bättre heller. Och som grädde på moset slängde jag in en tur och retur resa till Göteborg innan simningen igår.

Men!

Allt detta till trots så kändes gårdagen helt okej. Nu lät simfröken Hasse oss mjukstarta lite men vi simmade säkert 700-800 meter i hyfsat tempo i alla fall. Och det gick långt över förväntan för min del. Visst fans där lite rost och visst är jag stel och har träningsvärk lite överallt idag men det ser jag som positivt. Det här kommer nog (kanske) bli en riktigt riktigt bra sim-höst!

Exit mobile version