Kom igen Johannes!

Ta ikapp!

Har jag tränat? Japp.
Har jag bloggat? Nepp.

I torsdags var jag och David på Watt Cykling på SATS Sveavägen med Marco (Polo). Jag vet inte om det watt någon större skillnad mot tidigare cykelklasser jag varit på tidigare. Men en fräsch cykelsal, nya cyklar och en bra tränare. En häftig display som visade hur långt man cyklade och hur mycket energi man skapade. Plus att man kunde se sin puls på storskärm. Såklart inte bara min puls utan mångas puls. Inte för att jag vet vad det gjorde egentligen mer än att berätta om någon eventuellt skulle dö. Risken kändes överhängande.

Nöjer vi oss där? Nä. Fredagen innehöll fredagsfys före fredagsmys. Det var kallt och grisigt. Lite som att dra av ett plåster som sitter jättehårt. Jobbigt innan man gjort det men rätt gött efteråt. Löpningen alltså.

Och igår. Simning i Sundbybergs nya simhall. Eller nygamla. Jag antar att det beror på hur man ser det. Det blev 30 snabba minuter innan stängning. Träffade kompisar från crawlkursen också. Vi övade vändningar en stund. Jag vill inte säga att dom sitter för det gör dom inte men jag är inte helt värdelös i alla fall. Alltid något.

Exit mobile version