Löpbilder.

Jag gillar fotografering och jag gillar löpning. Därför kan få saker få igång min löplust som en riktigt bra löpbild. Dessvärre tycker jag det är svårt att hitta riktigt, riktigt bra löpbilder. Det har givetvis fått mig att fundera på om inte jag ska börja ta egna foton på löpning och så kanske det får bli så småningom men tillsvidare har jag i alla fall sett ett par bra bilder och försökt samla dem i en anslagstavla på Pinterest. Diggar du också episka löpbilder är det bara att följa anslagstavlan. Ska försöka hålla den uppdaterad!

Följ Johannes anslagstavla Running på Pinterest.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.