Vansbro

Välkommen och roligt att du har hittat hit!

Vi ska alltså försöka oss på att simma Vansbrosimningen på under 60 minuter. Kanske har du simmat Vansbrosimningen förut men liksom jag inte lyckats att pressa dig under den där magiska timmen – då är det här förhoppningsvis stället för dig att kika in på under de kommande veckorna.

Vill du inte missa något av simpassen så rekommenderar jag dig att signa upp dig nedan för att få ett mail när nya pass dyker upp. (Ett mail per vecka kommer det komma som påminnelse oavsett antalet pass eller ej. Spam är sådär!)

* Måste fyllas i

Genom att kryssa i fältet nedan godkänner jag att Kom igen Johannes får skicka mig email. Dina personuppgifter kommer enbart att användas för utskick från Kom Igen Johannes och ej delas med tredje part.

Du kan när som helst sluta få utskick från oss genom att klicka på avprenumerera knappen eller kontakta oss.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Så hur gör vi?

Med påminnelser och dylikt ur världen är det dags att dyka ner (no pun intended) i hur vi gör detta.

Så hur gör vi? Lämpligtvis börjar vi med att simma!

För att klara sub 60 rekommenderar jag dig att crawla. Gör du inte det – hitta en simklubb eller någon som hjälper dig att få ordning på din crawl. Det finns numera på de flesta orter i landet.

Kan du redan crawla – då är det dags att hoppa i plurret. Och för bästa effekt är viss struktur på träningen att önska. Jag återkommer i nästa video mer kring vilken struktur jag själv kommer ha på min simträning eller träning överlag men för att du ska komma igång så har jag länkat in två pass – ett tröskelpass och ett distanspass.

Och med det är vi igång. Den här sidan kommer uppdateras längs vägen och har du inte lagt in om att du ska påminnas så bokmärk den gärna. (Du kan också komma ihåg den i din hjärna men ja, det brukar vara svårare såatte…)V

Vecka 1 – 108 dagar kvar.

Vecka 2

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.