Open Water-premiären!

Stoppa pressarna! Eller inte. Jag är inte direkt först med att hoppa ned i plurret i år om vi säger så. Antaligen är jag till och med ganska sent ute. Juni liksom. Inte direkt så att det höjs på ögonbrynen över det. Men en premiär är alltid en premiär.

Ska det badas utomhus i en sjö så görs det med fördel med andra människor eftersom det är rätt praktiskt att få hjälp om något skulle gå åt helvete. Idag hade jag förträffligt sällskap av Johanna och Karin. Eller Karin och Johanna om man så vill. Vi simmar ihop sedan tidigare så inga nyheter där direkt.

 

Bland glassätande barnfamiljer trängde vi oss fram till bryggan och svidade om till våtdräkt. Det är alltid en viss ångest innan man har hoppat i. Särskild ångest första gången för året. Försökte komma på olika anledningar för att inte hoppa i men kom inte på något riktigt bra så jag hoppade i.

Första fem minuterna är alltid hemska så här tidigt på säsongen. Det känns som om fötterna ska ramla av. Men efter att den initiala chocken la sig så var det helt okej idag. 15-17 grader visade termometern på vilket får anses som riktigt badbart.

Strax över kilometern gnetade vi ihop. Alltid något.

Och bloggandet går också bra, tackar som frågar. Tredje dagen i rad. Boom.

One Comment

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.