Kom igen Johannes!

Runday = Funday

Runday

Runday

Jag har en förkärlek till Runday. Inte för att jag blivit frälst via deras kronjuvel och grundbult Runday Monday utan för att de stegat in på kontoret och kört skiten ur oss stackars kontorsarbetare varje vecka sedan jag startade på Spotify 2013. Det gick så långt att jag var med i deras Bootcamp en vår och frivilligt steg upp 05.50 för att träna tre dagar i veckan. Ni fattar hur illa min crush på Runday var back in the days.

Under min föräldraledighet har det blivit mindre Runday och mer löpvagn och därför var jag lite extra peppad idag eftersom det var första gången med Runday igen på ett tag.

Vi älgade iväg till Humlegården idag och på schemat stod teknikövningar. Ni vet de där övningarna man egentligen borde göra inför 75% av sina löppass men som man aldrig gör och därför inte springer så bra som man skulle kunna. Sådana teknikövningar. Vi ägnade 30 minuter åt det och det var som alltid bra att få en lite påminnelse om hur man egentligen ska springa. Bra efter att en annan grisat sig igenom ett Fjällmaraton till exempel.

Som bonus avslutade vi med lite intervaller. Som ni alla vet hade jag kanske inte tänkt att springa intervaller den här veckan utan först nästa vecka. Tjii fick jag. Vi kutade;

2x45sekunder
4x30sekunder
8x20sekunder

Det var hemskt men ganska skönt efteråt. Lite konstigt att springa så korta intervaller och konstigt att göra det i lite högre fart än normalt. Men som sagt, jobbigt som f*n.

Exit mobile version