Kom igen Johannes!

Hon sa ja!

Så bloggen har varit på paus igen. Den här gången finns det en väldigt logisk förklaring till det.

Jag har gift mig!

För er som gjort det så vet ni att till det hör att man måste planera bröllop. Så bloggen har prioriterats bort ett tag. Men jag har tänkt mycket på den. Och jag har tränat. I valet mellan att träna vs. blogga så känns det ändå bra att valet har fallit på att träna.

Bröllopet gick i alla fall bra och jag började bröllopsdagen med 5 kilometers löpning. Som seden bjuder osv.

Lite lugnare träningsperiod har det dock blivit i augusti. Högst medvetet. Även om kroppen repade sig förvånansvärt snabbt efter Suunto Öppet Fjäll så har jag bara klämt iväg ett intervallpass och ett Coopers test som lite snabbare pass och inte ett endaste långpass. Det har kort och gott sprungits distanspass.

Nu känner jag att kroppen börjar bli på alerten igen så från och med nästa vecka kommer de hederliga 4x4min-intervallerna att stå på schemat samtidigt som jag långsamt ska komma igång med lite långpass igen men fortfarande hålla ner det till ungefär 3 löppass/vecka och istället fortsätta med AMP och lite mer styrka. Och så drar simningen igång igen. (YEY!) Så är planen. Men på måndag börjar vår knodd på förskolan så vi får väl se hur det blir med de här sakerna….

Bild tagen av den helt makalöst grymma bröllopsfotografen AnnaSara Bjaaland.

Exit mobile version