Kom igen Johannes!

AMP

Vi vet alla att det finns bra och dåliga kunder. Dåliga kunder är sådana som kommer in och är arga för att gymnastikskorna de köpte förra veckan inte matchar tightsen de köpte förr-förra veckan och de skriker som om det gällde livet på den stackars kassörskan som vägrar ta tillbaka dem eftersom den dåliga kunden redan svettats i dem jättemycket.

Vi vet alla typen för den dåliga kunden.

Jag är ingen dålig kund.

Jag är en bra kund.

På Sats är jag kanske den bästa kunden. Jag vill egentligen vara en sån kille som glider in och gör high-fives med instruktörerna på passen och säger tja tja efteråt samtidigt som jag baddar min svettiga panna torr och i samma andetag berömer hen för ett sjuuuukt bra pass den här veckan.

Verkligheten ser inte riktigt ut så. Istället har jag subventionerat Sats de senaste månaderna rätt ur fickan så att säga. Jag har alltså inte varit där på typ fem månader. En typiskt bra kund.

Men idag hände det! Inte high-fives men att jag gick till Sats. På något som heter AMP. Om man säger det låter det som Pump men det är det alltså inte. På videon som gör reklam för passet är det bara jättestarka människor med vilket var lite avskräckande. På passet var det mer uppblandat med totala newbies som jag med ganska starka människor och det var tur. Man vill ju inte vara sämst själv så att säga.

Själva passet var en salig blandning av stretch och styrka. Skitbra!

Tänker att det här ska bli en återkommande rutin. Så jag inte är en fullt lika bra kund till Sats längre. Eller hur det nu blir.

Exit mobile version