Kom igen Johannes!

Favoritinspiratör(er)

Del sjutton av uppochhoppa.se-träningsbloggsutmaning – alla delar kan läsas här.

Dem som inspirerar mig mest är inte kanske nödvändigtvis de som springer snabbast, simmar längst eller hoppar skithögt uppifrån och nästa dör utan mer folk som folk är mest. Men måste jag välja någon i kategorin någon form av übermensch så väljer jag Jonas Colting. Man skojar liksom inte bort att simma från Stockholm till Göteborg.

Men som sagt, jag gillar hellre att inspireras och ta rygg på folk som är som folk är mest. Som Hanna som jag skrivit om tidigare. Eller hennes kollega Helena. Helena är ball. Tränar hårt är sjukt stark.

Andra som inspirerar och motiverar är Sofia och Theresia. Att få följa deras resa från noviser i simbassängen till sjömonster (in a good way) är oerhört imponerande och inspirerande. De tränar hårt och fokuserat med siktet inställt på Engadin Swimrun som förövrigt kommer gå som en dans för dem båda.

Om vi ska fortsätta namedroppingen så är en annan inspiration Gunnar (aka abbespappa) och Sarah. Både träningsmässigt och filosofiskt. Vi brukade cykla ihop när jag fortfarande bodde på framsidan av det här landet men nu är det länge sedan sist. Och på tal om cykling. Håkan är en annan bekant från Cykelvasa-tiden. Han har också ganska ofta legat i banan bredvid mina crawlkurser i vinter och visat hur min målbild ska se ut.

En annan som inspirerar (och som borde ta upp sitt träningsbloggande igen) är Sara som inte bara är sjukt snabb över 42 kilometer utan också tar sig an obstacle races och annat jox och bara köttar på.

Den här uppochhoppa-grejen har gett mig en hel rad med inspiratörer också som tillexempel Camilla. Henne ska ni följa och ta rygg på – då kommer ni bli starka.

Exit mobile version