Late night running.

Allt står inte rätt till. Rimligtvis borde jag låta mig undersökas av en specialist på området. När andra uppvisat samma beteende har jag tidigare i sociala medier omgående uppmanat vederbörande att uppsöka närmsta hospital för en sinnesundersökning modell större. Det borde egentligen vara emot alla former av naturlagar för lika givet som det är att normal svensken sitter och trycker i sig en påse VM-chips från OLW en fredagskväll i juni, lika onaturligt är det egentligen att Johannes Sundlo tar på sig löptightsen och ger sig av i full fredagsgalopp efter klockan 22. En fredagskväll.

Till mitt försvar vill jag föra till protokollet att jag har åkt hysteriskt mycket bil de senaste dagarna och att benen har blivit fulla med spring som hon Ida sjunger i den högst överskattade kräk-dängan. I fall inte någon sätter fart. Som om att sommaren skulle bero på att en osnuten unge från Småland går runt och ”gör hela kohagen grön”. Astrid Lindgrens egen lilla skapare så att säga. Skulle det vara så att det är Ida som ”gör så att blommorna blommar” vet jag var jag ska rikta mina skadestånd gällande min pollenalergi i alla fall.

5,85 relativt trötta kilometrar med backintervall i mitten. Alltid något.

2014-06-13-22.22.12

 

2014-06-13-22.21.53

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.