Paus

Paus

Av och till har jag känt mig som en lungcancerpatient varje morgon ett tag nu. Så efter påskens begivenheter bestämde jag mig för att ta det tok-lugnt en vecka. Ungefär i samma veva kom jag på att det nog är läge att börja äta allergimediciner. Våren är annars för mig ungefär som den är för en biopublik i slutet på Titanic. Ett relativt ovärdigt snörvlande och snyftande med kroppsvätskor som skvätter än hit och än dit som prästens lilla kråka.

Betyder det att jag lagt ner allt? Inte direkt. Jag tjyvade mig ut på ett pass idag. Och jag har gått. Det är det man gör när man är föräldraledig. Går och går och går. I fredags gick jag 15 kilometer på eftermiddagen. Så att jag varit HELT passiv kanske är att ta i. Och jag har kört lite styrka. Styrka som vi ska återkomma till nästa vecka. Nästa vecka när den seriösa träningen inför Axa Fjällmaraton börjar. Hjälp.

2 Comments

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ELLER
Missa inga inlägg.
Gillade du komigenjohannes.com? Sjukt kul i så fall. Missa inga inlägg antingen genom att signa upp dig via mail eller Facebook.
Missa inga inlägg.
Missa inte ett enda inlägg - signa upp dig nedan så får du mail så fort något händer!
TRÄNINGSPASS FÖR SIMNING?
Anmäl dig här så får du ett simpass skickat till dig!
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.
Genom att dela med dig av din email och ditt namn ovan ger du oss ok på att skicka dig mail.
PRENUMERERA PÅ BLOGGEN
Sveriges mest sporadiska träningsblogg.
Missa inte ett enda inlägg på den. Signa upp dig nedan.
Din information kommer aldrig delas vidare med någon annan.