Kom igen Johannes!

Och på den 21:e dagen simmade han.

Ha! Nu gick ni där hemma i julstöket och trodde jag helt hade glömt bort mitt gamla löfte om att simma mer. Nänä. Här glöms inga simpass under jul inte. Glatt traskade jag iväg till simhallen i Lidköping. Att gå till en annan simhall ger perspektiv på hur otroligt dålig simhallen i Solna är. Lidköping är en klassisk småstad och har ett klassiskt badhus. Men. Det bor 26 000 människor i kommunen och man har en simhall med 12 banor, en pool bara för lek med hopptorn och klättervägg, en varm rehab-bassäng och en plaskpool för de minsta. Jämför med Solna som har runt 80 000 invånare som får dela på en bassäng med sex banor plus en pytte-plaskpool för de minsta. Fräscht ändå.

Således var det, trots att det var fri lek på en del av motionsbanorna ingen direkt trängsel i simhallen. Kunde ligga ostört och köra min serie. En rätt rolig serie om jag får säga det själv. Kört igång mitt gamla Swim Smooth-konto igen och kör pass därifrån. Jag vet inte om de är pedagogiskt riktiga eller ej men skitsamma, jag får serier med teknikövningar som är lagom utmanande och det räcker för mig.

Uppvärmning

Huvudserie

Avsim

 

Totalt 1350 meter. Ingen toklång-serie men en bra sådan! Det är skamligt men det här är första gången jag simmar utanför träningsgruppen den här terminen… Men nu är jag igång igen. Bara att hålla i.

Exit mobile version