Kom igen Johannes!

Tystnaden som uppstår…

…när man är och seglar på sjön. Innebär det att jag legat på latsidan? Icke!

Det blev förvisso ”bara” tre träningsrundor förra veckan och ett rätt slappt och dekadent leverne i övrigt men så får det vara. Vad jag gjorde då? Spenderade fredagsmorgonen på gymmet i en egen liten cirkel.

Benböj m skivstång x 12
TRX-rodd x 12
Boxhopp x 12
Kettelbel x 15
Burbeeps x 20

Kanske ska jag försöka övertala Hanna om att spela in superkorta instruktioner till t.ex Burpees? Senare projekt.

Igår en liten löptur som uppladdning inför lite festliga backintervaller med ovannämnda dam. 160 m backe x 12. Fjärde vändan var horribel och jag var rätt övertygad om att jag skulle dö. Ett rätt ocharmigt ställe att sluta sina dagar på. I en backe nära en indisk restaurang. Som förvisso är väldigt bra men som gör att man luktar indisk mat i en vecka efter att man varit där. Vi hade kontor alldeles i närheten tidigare. Indiska stället gick man till om man ville ha en lektion i hur man serverar mat snabbt under lunchrusningen. Dom har koll på grejerna. Men det var inte för den indiska maten vi var i backen, inte heller för att dö utan för att springa skiten ur oss. Och det gick som sagt. Runkeeper ritade ett festligt spår.

Ja, ni förstår hur illa det har blivit när jag roas av sådant här.

Vi var inne en snabb vända på gymmet och körde lite plankan också. Känns som om att många hittat tillbaka till gymmet idag. Har du börjat din höstträning än?

 

Exit mobile version